Recenzja Softonic

Monuments Photomontage: Utwórz profesjonalne fotomontaże z wycinaniem i wklejaniem zdjęć.

Monuments Photomontage to darmowa aplikacja na iPhone'a, stworzona przez Mireię Lluch Ortola, która umożliwia użytkownikom tworzenie profesjonalnych fotomontaży za pomocą wycinania i wklejania zdjęć. Dzięki tej aplikacji możesz udawać, że jesteś obok najbardziej znanych zabytków na świecie i robić oszałamiające zdjęcia.

Korzystanie z Monuments Photomontage jest niesamowicie proste. Najpierw wybierasz zabytek, obok którego chcesz być sfotografowany, spośród dostępnych opcji. Następnie możesz wybrać zdjęcie z biblioteki, naciskając przycisk w kształcie sylwetki. Po wybraniu zdjęcia możesz użyć palca, aby zaznaczyć część zdjęcia, którą chcesz wyciąć, a która stanie się Twoją postacią. Na koniec możesz ustawić siebie na obrazie, aby stworzyć pożądany efekt.

Niezależnie od tego, czy chcesz mieć zdjęcie z Wieżą Eiffla, Statuą Wolności czy innym znanym zabytkiem, Monuments Photomontage sprawia, że jest to łatwe i zabawne. Pobierz teraz tę aplikację i zacznij tworzyć imponujące fotomontaże!

Program jest dostępny w innych językach

Opinie użytkowników o Monuments photomontage with cut and paste photos

Czy próbowałeś Monuments photomontage with cut and paste photos? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.